Know More

Over ons

Profiwash is een dochteronderneming van Durafest.
Durafest biedt producten en diensten voor de verduurzaming van evenementen .

Onze missie

Profiwash is de referentie voor professionele reiniging
 van cateringmateriaal, kratten in de voedingsindustrie
tot opbergkisten en in de zorgsector.

Samen met onze klanten zoeken we
de optimale reinigingsoplossing.

A Few Words About Us

sedert ruim 30 jaar een begrip in belgiê

Profiwash is een 100% dochter van Durafest BV. Durafest bouwt duurzame ecosystemen voor de festival- en sportsector en de publiek toegankelijke evenementen van overheden, steden en gemeenten.

Profiwash werd in 1989 opgericht onder de naam Disrent en had oorspronkelijk vestigingen in Aarschot en Brussel. De twee kleine vestigingen barstten al snel uit hun voegen en werden samengevoegd in één multifunctioneel bedrijfsgebouw te Rotselaar met een oppervlakte van 1.200 m². Deze locatie ligt vlakbij de autosnelweg E314, op een boogscheut van zowel Brussel als Leuven, en vlakbij het festivalterrein van Werchter. In 2003 werd de naam omgedoopt tot Profiwash, pioneer in professional dishwashing.

Onze wascapaciteit met vier industriële vaatwastunnels zijn uniek in België. Onze naam en faam gaan ver buiten de Belgische landsgrenzen.

Onze klanten stellen onze professionele werkwijze op prijs, steeds volgens DIN 10.300 en het HACCP-principe. Onze detergenten zijn  allemaal geschikt voor gebruik in een voedingsomgeving.

 Op naar onze volgende 30 jaar!