Hygisets

Ons aanbod

Wij ontzorgen u volledig met:

Het ophalen, afwassen en terugbezorgen van het bestek

Bestek kan individueel verpakt en verzegeld worden naargelang uw specificaties en voldoet aan de hoogst mogelijke hygiëne standaarden. (ideaal tijdens Corona tijden)

Het automatisch aanvullen van uw voorraad

Lagere kosten door het ontlasten van uw personeel

Een open boek business case en controle over uw budget

Hygiset, een complete oplossing op maat!

Optioneel: polieren van het bestek

Waarom Hygisets ?

Reiniging, opslag en transport van bestek vormen een heuse klus die veel tijd en moeite vergt. Zelfs wanneer lades en bestekbakken regelmatig worden gereinigd, blijven deze voor relatief lange periodes verzamelplaatsen van stof, bacteriën en ander vuil. Bovendien genereert dit karwei zowel directe als indirecte kosten en veel druk op het personeel.

De Hygiset van Profiwash is een verpakte totaaloplossing van bestek met servet. Deze zijn kant en klaar voor gebruik en garanderen hygiëne en gemak. De Hygisets zijn conform de HACCP-wetgeving en kunnen volledig aan uw wensen worden aangepast, zo kan u kiezen welk bestek, hoeveel sets en wanneer u ze nodig heeft, zelfs op zon- en feestdagen. Bovendien geeft dit ook extra vertrouwen aan de consument, een plus in tijden van corona.

Daarnaast heeft u ook de keuze uit een bioplastic, papieren of gepersonaliseerde etui. Dit kan met uw eigen bestek of wij kunnen dit ook voor u voorzien (via verhuur of aankoop).

Naar keuze kan u ook regelmatig, of elke keer, uw bestek laten polieren zodat het als nieuw overkomt.