Voordelen

1. Kraaknet & Hygiënisch

Profiwash wordt door iedereen erkend als een van de meest geavanceerde afwasbedrijven in West-Europa. Dit is logisch want bij Profiwash is afwassen de hoofdzaak, de corebusiness. Hierdoor wordt bij Profiwash continue gebouwd aan een kennisbank omtrent allerhande vaatwastechnieken. Echter steeds met de focus op 'kraaknet & hygiënisch'


2. Levering & Ophaling

Alhoewel transport niet dadelijk behoort tot de core-business, heeft Profiwash, door zijn jarenlange ervaring, een ruime kennis opgedaan omtrent betrouwbare transportpartners. Hierdoor kan Profiwash op elk moment zorgen voor een performante transportservice, zelfs bij noodgevallen.
Onze partners zijn voldoende flexibel en beschikken over goed uitgeruste transportmiddelen om zelfs de meest dringende opdrachten op een minimum van tijd tot in de puntjes te verzorgen.

3. Voortreffelijk voorraadbeheer

Het opvolgen van de voorraden wordt ook uit handen genomen. Hiervoor is zelfs geen personeel meer nodig. Het followup systeem anticipeert tijdig op een mogelijke stock-breuk. We zijn zo op elk ogenblik voorzien van de nodige bestekken, glazen, koffietassen enz.
En toch kennen we op elk moment de exacte toestand.

4. Belangrijke besparingen

Samenwerking met Profiwash brengt een uitgebreide lijst aan besparingen. Deze lijst is bijna te lang om op te noemen. Ze dient bovendien voor iedereen apart nog uitgebreid te worden. Want, afhankelijk van het product, de seriegrootte, de persoonlijke infrastructuur en uitrusting van iedereen, komen er nog meer voordelen bij outsourcing .
Zeer belangrijk is zeker het statuut en de scholingsgraad van het beschikbare personeel.

5. Soepele service

Flexibiliteit is steeds troef bij Profiwash. Dit wordt bovendien versterkt door het feit dat Profiwash ook steeds beschikt over een voldoende grote buffer aan afgewassen materialen.
Profiwash put immers uit een enorme eigen pool van propere glazen, bestekken en borden.

Zo kan Profiwash op elke moment, in geval van ernstige calamiteiten, de verschillende soorten aan materialen binnen een mum van tijd op de gewenste plaats krijgen. Of, indien nodig kan jullie voorraad zelfs ultrasnel afgewassen worden.

Als dat geen super-service is! Profiwash is steeds bereid tot ondersteuning!