Voeding

Food & andere dispensers

<p>Dispensers dienen steeds onberispelijk zuiver te zijn. Zij vormen immers het uithangbord. Als ze glimmen stijgt de omzet. Vertrouw het onderhoud aan ons toe.</p>

Inox GN bakken

Weck bokalen

Weck bokalen zijn weer in. Ze zijn nochtans niet gemakkelijk te reinigen. Maar toch, voor het volgende gebruik dienen ze grondig gereinigd te worden. Zeker voor de grotere fabrikanten is dit een uitgebreide en vermoeiende klus. Anderzijds is het dikwijls ook zo dat de productie dan weer niet groot genoeg is voor een eigen investering in de zeer grote reinigingsmachines met installatie voor gedemineraliseerd water.

Contacteer ons voor meer informatie omtrent de reiniging van uw voedingsvormen of dergelijke!


Meer informatie nodig?

Pralinevormen

Praline- en chocoladevormen zijn na een intens seizoen zeer vervuild. Vooraleer ze opgeborgen worden voor het volgende seizoen dienen ze grondig gereinigd te worden. Zeker voor de grotere fabrikanten is dit een uitgebreide en vermoeiende klus. Anderzijds is het dikwijls ook zo dat de productie dan weer niet groot genoeg is voor een eigen investering in de zeer grote reinigingsmachines met installatie voor gedemineraliseerd water.

We hebben ervaring met een hele reeks seizoensproducten: sinterklaas-, pasen-, kerst,- ,zeevruchtenpralines, speciale gelegenheden, holgoedvormen. Heeft u iets wat hier niet vermeld staat? Geen probleem! Contacteer ons voor meer informatie omtrent de reiniging van uw voedingsvormen of dergelijke!


Meer informatie nodig?

Bakkersmanden

Bakkersmanden zoals op deze afbeelding, worden dagelijks intern en/of extern vervoerd, maar de klanten of het bedienend personeel grijpen er ook voortdurend in.
Kortom, hygiënische redenen meer dan genoeg om deze manden al dan niet dagelijks een grondige poetsbeurt te geven met heet water.
Het hier getoonde model is zeer frequent gebruikt. We kunnen zelfs werken met een tussentijdse voorraad en met verzekerde slottijden.
Heeft u andere modellen dan die hier vermeld staan? Geen probleem! Contacteer ons voor meer informatie omtrent de reiniging van uw voedingskratten of dergelijke!


Meer informatie nodig?

Patékommen & -potten

Patéfabrikanten en ander voedingsbereiders kopen vaak grote hoeveelheden (aardewerken) potten. Vooraleer deze kunnen gebruikt worden in hun productieproces, dienen ze zeker grondig gereinigd te worden. Dikwijls is dit een enorme klus waar de fabrikant niet of onvoldoende voor uitgerust is. Voor Profiwash is het echter een dagelijkse job. 


Meer informatie nodig?

Afslagplaten

Ook de vervuilde afslagplaten, die gebruikt worden in de chocolade, confiserie en koekjesproductie, dienen periodiek een grondige reinigingsbeurt te krijgen.
Op de gespecialiseerde wasmachines van Profiwash is dit slechts een fluitje van een cent.
Vergeet immers niet: geen prima productie zonder propere werktuigen.


Meer informatie nodig?

Emmers

Emmers, al dan niet met deksel worden uiteraard ook best meermaals gebruikt. Daarom is ook hun grondige reiniging enorm belangrijk. Zeker voor de emmers met deksel dienen de moeilijke randen vrij van vuil te zijn.


Meer informatie nodig?

Drinkglazen, -bekers

Herbruikbare bekers

Reinigen van herbruikbare bekers: economisch, ecologisch en solidair.
Het is niet altijd mogelijk om ter plaatse onmiddellijk grote hoeveelheden bekers kraaknet te reinigen. Dan is Profiwash uw ideale partner.

 

>> Vraag snel de voor jou voordelige info. 

>> Lees meer over de reiniging van borden, glazen en bestek

Comments