1. AFWASSEN

Profiwash is de specialist  in het afwassen van een breed gamma aan producten voor zowel de catering-, de voedselbereidings-, de zorg- als de logistieke sector. 
Hierbij hanteert ze volgende principes:
Op de juiste machine met de juiste waterhoeveelheid van de juiste temperatuur met de juiste detergenten en met de juiste nazorg wordt elk product grondig gereinigd volgens de HACCP en DIN-normen. Onze gereinigde producten doorstaan dan ook de verschillende controles hetzij voor BRC-, hetzij voor US FDA.

Ons eindproduct is hygiënisch perfect proper en mooi gesorteerd klaar voor de volgende gebruiksronde. Bovendien houdt PROFIWASH optimaal rekening met andere factoren zoals het milieu, energieverbruik enz. 

Uitstekende voorwaarden

Profiwash wast af in zeer grote hoeveelheden. Daar ligt onze kracht.
Daarom kunnen we ook voor de belangrijke klanten sterk aangepaste prijzen bieden.
Voor de grootste hoeveelheden vangen we zelfs aan vanaf 3ct.

Laat ons je vraag kennen en geniet de enorme mogelijkheden!

 

 

 

2. AFWASSEN & VERPAKKEN

Op aanvraag van zijn klanten gaat Profiwash nog veel verder in zijn services. Zo ontwikkelde Profiwash zelfs voor de care-sector pakketjes met bestekken met servet verpakt.  Deze besparen immers enorm veel tijd aan de portioneringsband en laten de bestekken in optimale hygiënische omstandigheden bij de gebruiker toekomen.
Deze setjes noemt Profiwash Hygisets. Ze kunnen variëren qua inhoud naargelang de wensen van de klant. Deze kan hierbij rekening houden met het soort maaltijd en de toevoegingen zoals de servetten...

Maar op vraag worden er steeds meer bijkomende verpakkingsdiensten aangeboden, zoals de Koffie-Combikorf of de schitterende glazenservice, .... Deze zijn dan weer ideaal op locaties waar veel vergaderd wordt.

In deze gevallen kan Profiwash zelfs desgewenst de investering van de kratten en materialen voor zijn rekening nemen. 

Profiwash kan ook op elk moment zorgen voor een performante transportservice, zelfs bij noodgevallen. Wij brengen de bestelde pakket tot bij u en halen ze na gebruik gewoon terug op!

Comments